“Angst og Maleri” – Bogudgivelse og 10 års jubilæum

Søndag den 2. april 2017 inviterede jeg alle til reception med bogudgivelse og fernisering og festligholdelse af mit 10 års jubilæum med galleriet her på hjemadressen L. P. Frøslesvej 6 i Vig.

Det har ligget mig på sinde at stå frem og fortælle om min kamp med angsten, og hvordan det kreative arbejde med malerier har bragt mig frem til et tåleligt liv på trods af den iboende angst.

Jeg har derfor udgivet en bog med titlen “Angst og Maleri” på jubilæumsdagen. Jeg håber at bogen kan blive til inspiration for angstramte og pårørende.

Bogen kan købes i galleriet og hos boghandlere.

Jeg har fået lavet to små videoer fra jubilæumsdagen og bogudgivelsen. Den ene er en fotoserie (“slideshow”) med fotos, som en af gæsterne har taget.

Den anden er udpluk af nogle små videooptagelser.

Begge videoer ligger på min YouTube kanal “irenesmalerier.dk”, og kan ses via disse links:

Forlagsredaktør Lars Stender har været behjælpelig med udgivelse af bogen gennem sit forlag ‘L. Stender e-books’.
Han har produceret denne præsentationsvideo, der samtidig var en invitation til receptionen.

Men den er også i dag interessant at se, for her i får du også et indblik i hvilke ord andre mennesker vælger at bruge, når de med egne øjne og egen baggrund læser min bog… (klik for at afspille)…

Foredrag om “Angst og Maleri”

Tilbage i 2009 havde jeg min “ilddåb” med hensyn til at være åben om min angst.

Jeg blev inviteret til at holde et foredrag om emnet i Café Kram på Diakonissestiftelsen ved Frederiksberg Sundhedscenter.

Her fortalte jeg om hvordan min tilværelse med ét skiftede fra at jeg var en hårdtarbejdende pædagog og familiekvinde til at blive ramt af stressangst. Og hvordan arbejdet med malerier har fungeret og stadig fungerer som min vej imod og ud af angsten.

Radiointerview om “Angst og Maleri”

I 2010 fik jeg en ny udfordring med hensyn til at være åben om min angst.

Ved forskellige sammentræf af tilfældigheder blev jeg overtalt til at fortælle om min kamp med angsten i et radiointerview.

Se – og hør – det hele på siden “Radiointerview” ved at klikke på disse links …


Del 1 af 3: "Angsten"

Del 2 af 3: "Maleriet"

Del 3 af 3: "Galleriet"

Dette er en demoshop til testformål alene med det formål at kunne få præsenteret et "katalog" over malerier, skulpturer m.v. der er til salg fra Galleri irenesmalerier. Ordrer vil ikke blive ekspederet. Afbryd